KJØP - BETALING - FRAKT :

Ansvarlig selger er Gullsmed Eilif Rydeng as og bestillers navn vil bli definert som kunde.

Aldersgrense - vi leverer ikke varer fra nettbutikken til kunder under 18 år.

Vi leverer kun varer innenriks i Norge.

Produktene vi har på våre sider er designet/laget hos oss på Finnsnes eller levert fra andre ledende norske leverandører.

Leveringstid
Normalt går bestillinga ut av huset hos oss på 3-10 virkedager - POSTENS leveringstid kommer i tillegg. Haster det veldig kan du selvsagt ringe oss, så får vi se hva vi kan ordne.

Fraktfritt med Posten over kr 500 - under kr 500 + porto kr 69,-. Levering hjem på døra med Posten koster ekstra. Se prisen i handlekurven/utsjekking.

Prisene er inklusiv 25% mva, og du betaler kun prisen som er oppgitt ved bestilling.

Vipps eller VISA/Mastercardbetaling i netterminalen/Nets : 
Fraktfritt
med Posten over kr 500 - under kr 500 + porto kr 69,-
Du kan også velge: Hentes i vår butikk på Finnsnes

Klarna Faktura eller Avbetaling :
Du bestemmer selv når du vil betale = varens pris med 30 dagers gratis kredit eller avbetaling med gjeldende rentesats fra Klarna 
les mer....
Fraktfritt med Posten over kr 500 - under kr 500 + porto kr 69,-
Du kan også velge: Fraktfritt - hentes i vår butikk på Finnsnes

Klarna er Europas ledende leverandør av finansiering på nett, og sikkerheten din ivaretas av Klarnas egen terminal/betalingsløsning på nett. Enkel netthandel der du velger faktura/avbetaling som betalingsmåte. Legg inn personnr, og det gjøres det et mikrooppslag (begrenset informasjonsinnhenting) for å bekrefte personopplysningene dine.

Sikkerhet :
Betaling med kredittkort eller Vipps på internett er enkelt og sikkert via Nets som er vår leverandør av betalingsterminaler. Nets som betrodd tredjepart, videreformidler ikke ditt kredittkortnummer til oss. Nets lagrer heller ikke kredittkortnummeret av sikkerhetsmessige grunner - du må derfor taste kortnr. ved hvert kjøp. Sikkerheten i Nets systemer er svært høy. All kommunikasjon til og fra betalingsløsningen krypteres, loggføres og overvåkes. Samtlige systemer følger internasjonale krav fra Vipps/Visa/MasterCard/Bankid.


Av logistikkmessige/data hensyn tømmer vi netterminalen en gang i uka uavhengig av vareleveranse. Kjøp som annuleres av oss kan likevel ha gått ut av din konto selv om vi ikke har trekt beløpet, fordi ditt kortselskap/bank oftest trekker beløpet til egen/intern reservasjonskonto i det øyeblikk du har gjennomført transaksjonen i nettbutikken. Ofte går det 1-3 dager fra vi annulerer et kjøp til pengene er tilbake på din kto.

Les mer om:

Dine rettigheter ved retur og reklamasjon...

Personvern...

Innlogging

Åpningstid

I butikken Finnsnes

Mandag - Fredag
10:00 - 16:00

Lørdag
Stengt

Spørsmål?
E-post besvares
fortløpende


Medlem Norges Gullsmedforbund
siden 1957

Fornøyde kunder: