KJØP - BETALING - FRAKT :

Ansvarlig selger er Gullsmed Eilif Rydeng as og bestillers navn vil bli definert som kunde.

Aldersgrense - vi leverer ikke varer fra nettbutikken til kunder under 18 år.

Vi leverer kun varer innenriks i Norge.

Produktene vi har på våre sider er designet/laget hos oss på Finnsnes eller levert fra andre ledende norske leverandører.

Leveringstid
Normalt går bestillinga ut av huset hos oss på 3-10 virkedager - POSTENS leveringstid kommer i tillegg. Haster det veldig kan du selvsagt ringe oss, så får vi se hva vi kan ordne.

Prisene er inklusiv 25% mva, og du betaler kun prisen som er oppgitt ved bestilling + eventuell frakt avhengig av betalingsmåte som følger:

Kortbetaling VISA/Mastercard i netterminal : 
Fraktfri levering til din adresse med Posten

Du kan også velge: Hentes i vår butikk på Finnsnes

Klarna Faktura eller Avbetaling :
Du bestemmer selv når du vil betale = varens pris + Klarnas Fakturagebyr + gjeldende rentesats fra Klarna 
les mer....
Fraktfri levering til din adresse med Posten
Du kan også velge: Hentes i vår butikk på Finnsnes

Klarna - gebyr angis i handlekurven under betalingsalternativer.

Klarna er Europas ledende leverandør av finansiering på nett. Enkel netthandel der du velger faktura/avbetaling som betalingsmåte. Legg inn personnr, og det gjøres det et mikrooppslag (begrenset informasjonsinnhenting) for å bekrefte personopplysningene dine.

Sikkerhet :
Betaling med kredittkort eller Klarna på Internett er enkelt og sikkert via Netaxept (Nets Technology) som er vår leverandør av betalingsterminal på nett. Netaxept, som betrodd tredjepart, videreformidler ikke ditt kredittkortnummer til oss. Netaxept lagrer heller ikke kredittkortnummeret av sikkerhetsmessige grunner - du må derfor taste kortnr. ved hvert kjøp. Sikkerheten i Netaxepts systemer er svært høy. All kommunikasjon til og fra betalingsløsningen krypteres, loggføres og overvåkes. Samtlige systemer følger internasjonale krav fra Visa/MasterCard/Bankid.


Av logistikkmessige/data hensyn tømmer vi netterminalen en gang i uka uavhengig av vareleveranse. Kjøp som annuleres av oss kan likevel ha gått ut av din konto selv om vi ikke har trekt beløpet, fordi ditt kortselskap/bank oftest trekker beløpet til egen/intern reservasjonskonto i det øyeblikk du har gjennomført transaksjonen i nettbutikken. Ofte går det 1-3 dager fra vi annulerer et kjøp til pengene er tilbake på din kto.

Innlogging

Åpningstid

I butikken Finnsnes

Mandag - Fredag
10:00 - 16:00

Lørdag : STENGT

Spørsmål?
E-post besvares
fortløpende


Medlem Norges Gullsmedforbund
siden 1957

Fornøyde kunder: